Neem voor uw tegelwerken contact op met B-renova.

B-renova is uw partner bij uitstek voor alle tegelwerken.

Of u nu een nieuw terras wilt laten aanleggen, uw badkamer opnieuw wilt laten betegelen of een volledige kantoorgebouw van tegels wilt voorzien, wij kunnen u altijd de beste service bieden. Voor alle ruimtes en oppervlakken in en om uw woning of kantoor kunt u bij ons terecht: klein of groot, binnen of buiten, modern of klassiek, B-Renova is van alle markten thuis.

Onze tegelzetters hebben zowel ervaring met nieuwbouw als met renovaties van bestaande gebouwen. Zij kunnen volledige muren of vloeren betegelen en omtoveren tot kunstwerken. Voor welke tegel u ook kiest, wij zorgen voor de plaatsing zodat u voor uw ogen een wereld van kleur en stijl ziet ontstaan. U kunt dus uw dromen de vrije loop laten, onze mensen maken ze allemaal waar.

Renovaties bieden ook talloze mogelijkheden voor tegels. Wilt u de charme van een klassieke woning behouden? Dat kan. Of juist een oud gebouw omtoveren tot een strak en modern interieur? Ook dat kan. Uw klanten verbazen met een verbluffende inkomhal? Geen probleem. Of juist gezellige kantoren creëren voor uw medewerkers? Komt in orde. Tegels bieden ongelooflijk veel mogelijkheden om uw gebouw een heel eigen stijl te geven, aangepast aan elke ruimte en vooral aan uw eigen smaak. Vraag onze specialisten om raad, zij zullen u alle verschillende mogelijkheden laten zien en onze tegelzetters zorgen voor een perfecte afwerking. Zo vormen we samen een uitstekend team dat u bijstaat in het volledige traject.

Vraag een offerte

Maar ook voor herstellingen kunt u altijd bij ons terecht: samen met u kijken wij wat de beste oplossing is om uw bestaan tegelwerken op een professionele manier te herstellen. Ook hiervoor beheersen onze mensen alle nodige technieken om te zorgen voor een naadloze afwerking en een professioneel resultaat.

Of u nu opteert voor een klassieke look of eerder gaat voor modern en trendy, B-Renova begrijpt uw verwachtingen en denkt met u mee om tot een prachtig resultaat te komen. Wij kunnen vanzelfsprekend werken op basis van plannen of schetsen van een architect of interieurarchitect, maar als u daar niet over beschikt, baseren we ons op uw dromen, wensen en verlangens. Onze mensen zorgen voor de nodige technische inbreng en kennis, zodat u altijd weer al uw tegeldromen waar kunt maken.

Of het nu gaat over een eenvoudig terras, een luxueuze badkamer, een rustieke keuken of een exclusief project, B-Renova heeft altijd de know-how en de ervaring in huis om dit te verwezenlijken.

Onze ervaren vakmensen worden voortdurend bijgeschoold, zodat zij altijd met nieuwste technieken en materialen kunnen werken en op de hoogte blijven van de nieuwe trends. Het plaatsen van tegels is niet alleen een technisch gegeven, het is ook een kunst. Onze tegenzetters plaatsen uw tegels met kennis van zaken, maar ook met hart voor hun vak. En dat is altijd weer zichtbaar in het resultaat.

Heeft u nog vragen? Mist u wat inspiratie? Zit u met een technisch probleem? Ook dan is B-Renova het juiste aanspreekpunt. Wij staan u met raad en daad bij zodat we samen kunnen komen tot het perfecte resultaat. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle mogelijkheden van de verschillende ondergronden, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Vanzelfsprekend kunt u bij B-Renova terecht voor alle oppervlaktebekleding in harde materialen:

aardewerk, zandsteen, keramiek, natuursteen, mozaïek… alles is mogelijk. Ook combinaties van verschillende materialen worden bij ons een haalbare kaart. U droomt het, wij maken het waar.

Alvorens van start te gaan met de praktische uitvoering van uw project, bespreken wij dan ook samen met u wat u verwacht. Indien mogelijk bekijken we de plannen, gaan we na op welke manier de vloeren of wanden gebruikt zullen worden, in welke omstandigheden (weer, temperatuur, vochtigheid…) en wat de timing en het budget is. Pas dan kunnen we aan de slag.

Bovendien stopt het werk bij ons niet bij het plaatsen van de tegels. Ook de afwerking van het project verzorgen wij tot in detail. Al onze medewerkers zijn zich er terdege van bewust dat u niet alleen tegels wilt, maar dat u vooral een schitterend resultaat wilt dat tot in de puntjes is afgewerkt. Voegen, naden, afvoeren, randen, overgangen zijn allemaal perfect in orde, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Maar ook tijdens de uitvoering van de tegelwerken is voor ons een goede communicatie met de klant steeds weer van belang. Alleen zo weten we zeker dat u na afloop echt honderd procent tevreden bent over het resultaat en kunnen we teleurstellingen vermijden. Verder hebben we een dienst na verkoop waar u altijd nog een beroep op kunt doen als u nadien nog vragen heeft. Alleen op die manier heeft B-Renova zich sinds 2013 kunnen profileren als toonaangevende partner voor alle tegelwerken.

Kortom, B-Renova is uw partner voor alle tegelwerken!

Ontdek onze diensten vernieuwing