Wenst u te verbouwen, zin in een transformatie, renovatie, binneninrichting, of echter een specifieke verbouwing zoals een terras. Van heden geen probleem. De oplossing is de firma B-Renova

Contacteer ons

Werkmannen met talent en een rijke werk ervaring

Het ontwikkelen van nieuwe gebouwen en appartementen is sinds 2013 de doelgroep van B-Renova. De eerste expertise bestond uit renovatie van huizen en appartementen. B-Renova is van start gegaan als éénmanszaak en uitgegroeid in 2016 na een sterke groei naar een bvba. Het doorzetvermogen en de kwaliteit van hun diensten hebben een uitbreiding gemaakt naar de renovatie en transformatie van bureaugebouwen, industrie, commerciële gebouwen.

entreprise de rénovation
Vertrouw op ons team, zij zal haar ervaring en volledige expertise tot uw dienst zetten voor een verzorgd en kwaliteitsvol werk. Wij vergelijken samen met u de voor- en nadelen van de verschillende materialen tegen aantrekkelijke prijzen.

Contacteer ons vanaf nu voor bijkomende informatie over de diensten die wij aanbieden. Wij zijn actief over heel België en stellen vrijblijvende offertes op. Wij beschikken over een dienst na verkoop.

Vraag een offerte

Een gevestige waarde als renovatiebedrijf maar ook als nieuwbouw

Het bedrijf B-Renova zal zeker zijn weg volgens in de sector van transformatie en renovatie van gebouwen. Zij is ook in staat voor het uitvoeren van verschillende ruwbouwwerken. De professionele et sterk gekwalificeerde nauwgezette werknemers wachten achter jullie aanvraag om jullie zo goed mogelijk te begeleiden voor werken betreffende de afwerking en ruwbouw. Ze werken met een grote zorg met houden zich aan de voorgestelde termijn. De striktheid en de professionele aanpak kenmerken al onze diensten. U kunt eenvoudig via deze site contact met ons opnemen om ons over uw project te vertellen.