Neem voor uw ramen en deuren contact op met b-renova.

B-renova is uw specialist in het plaatsen van ramen, deuren en rolluiken.

Of het nu gaat om een nieuwe woning, een renovatieproject, een winkel of een kantoorgebouw, bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor de plaatsing van alle ramen en deuren.

Onze ervaren plaatsers zijn vakmensen met een ruime kennis van verschillende materialen, waardoor zij enkel kwalitatief werk afleveren. Bovendien maken wij gebruik van de nodige apparatuur en machines om alle ramen, deuren en rolluiken ook veilig op moeilijk bereikbare plaatsen aan te brengen.

Ramen en deuren moeten verschillende functies vervullen in een gebouw. Maar of u nu binnen- of buitendeuren zoekt, ramen voor een woning of een etalageruit voor een winkel, wij kunnen u altijd verder helpen. Ons gamma omvat verschillende materialen, zoals pvc, aluminium en hout, waardoor wij u altijd verder kunnen helpen.

Kiest u eerder voor kleine ramen? Geen probleem, ook die hebben wij in soorten en maten. We zoeken samen met u de ramen die het beste passen bij de stijl van uw gevel. Klassiek of modern, wit of getint, hout, pvc of aluminium? Alles is mogelijk en onze mensen staan altijd weer in voor een snelle, veilige, kwalitatieve plaatsing, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Deuren geven zo mogelijk nog meer verschillende opties. U kunt gaan voor een stijlvolle, strakke voordeur. Maar misschien heeft u liever een gezellige houten deur? Ook glazen deuren bieden heel wat voordelen, en door de goede isolatie zorgen ze ook voor een optimale isolatie. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitendeuren, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u, zodat uw gevel of uw kamer net dat beetje extra krijgen.

Vraag een offerte

Ook hier leveren onze plaatsers onveranderlijk schitterend werk. De deuren worden niet alleen esthetisch en technisch correct geplaatst, maar ook met liefde voor het vak. Dat betekent dat ze volledig volgens de regels van de kunst afgewerkt worden, met de juiste materialen en met oog voor uw veiligheid. Alle scharnieren, sloten en handgrepen worden op een correcte en veilige manier geplaatst, zodat uw deuren langer meegaan dan u ooit hebt durven dromen.

Vanzelfsprekend zijn onze ramen en deuren niet alleen mooi, maar ook efficiënt. Ze zorgen voor een uitstekende akoestische isolatie, waardoor geluidsoverlast vanaf nu tot het verleden behoort. Maar ook op thermisch vlak voldoen ze aan de hoogte kwalitatieve normen, zodat u binnen de kortste keren aanzienlijk zult kunnen besparen op uw energiefactuur. In Brussel maakt u in sommige gevallen bovendien ook nog kans op een flinke premie als u nieuwe isolerende ramen laat plaatsen.

Afhankelijk van uw gevel en van uw plannen, zijn onze ramen en deuren verkrijgbaar in alle mogelijke afmetingen en in talloze kleuren. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder. Op basis van de bestaande materialen, het uitzicht van uw pand, het gebruik ervan en de ligging gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.

Maar B-renova gaat veel verder: wij plaatsen alle ramen, deuren en rolluiken zodanig dat ze een zeer lange levensduur hebben.

De gebruikte materialen voor de plaatsing voldoen aan alle moderne kwaliteitsnormen en onze mensen kennen de knepen van het vak door en door, waardoor zij de waarde van uw ramen en deuren nog verder verhogen.

Ook onze rolluiken worden vakkundig aangebracht, zodat ze niet alleen mooi en praktisch zijn, maar ook de veiligheid in en om uw huis verhogen. Zo betekenen onze rolluiken dus een meervoudig voordeel: ze zorgen voor rust, comfort, warmte, veiligheid en een aanzienlijke besparing. Waarom zou u nog twijfelen om rolluiken te laten plaatsen door B-Renova?

Vanzelfsprekend kunt u niet alleen een beroep op ons doen voor de vervaging van bestaande ramen en deuren en voor renovatieprojecten, maar ook voor een volledige nieuwbouw. Samen met u bekijken we alle plannen en bespreken we de mogelijkheden, zodat u een bewuste en gefundeerde keuze kunt maken en het eindresultaat meer dan honderd procent beantwoordt aan al uw verwachtingen. Van onze klanten krijgen wij vaak te horen dat het een goed gevoel geeft dat ze er niet alleen voor staan, maar dat ze doorheen het hele project begeleid en geadviseerd worden door ervaren vakmensen, vanaf het eerste contact tot de laatste schroef.

Onze chassisprestaties