Neem voor uw renovatie contact op met B-renova.

B-renova: huis renovatie in Brussel

Het is zover, u heeft besloten een woning, appartement, winkel of bedrijvencomplex te renoveren. Maar op hetzelfde momenten komen er meteen tientallen vragen op u af. Hoe moet ik dit allemaal aanpakken, wie gaat dit coördineren, wie moet ik allemaal aanspreken? Een renovatie is een groot project met heel veel facetten, maar moet u nu echt op zoek gaan naar tientallen aannemers en specialisten? En wat als u iets over het hoofd ziet? De keuze van de juiste partner is daarom essentieel.

Geen nood, B-Renova is er voor u. Onze professionele vakmensen kunnen alle zorgen van u overnemen, zodat u alleen maar hoeft te dromen… en te zien hoe uw droom werkelijkheid wordt. Wij leiden heel het project in goede banen, maar houden wel voortdurend rekening met uw wensen, timing en uw budget. Zo hoeft u zich niet te bekommeren om de planning en de uitvoering van uw renovatie, maar blijft u er wel heel nauw bij betrokken. Wij werken eventueel ook samen met uw eigen architect hiervoor.

Vraag een offerte

Totale tevredenheid van onze klanten, dat is waar wij bij elk project naar streven.

Daarom is het belangrijk dat we beginnen met een goede analyse van uw wensen en behoeften. Samen met u gaan we kijken wat u precies verwacht, wat de functie van het pand is, welk uiteindelijk resultaat u voor ogen heeft en hoe we dat gaan aanpakken. U bepaalt exact wat u wilt, maar wel op basis van alle informatie en goede raad van ervaren vakmensen. Daarna bekijken wij wat er moet gebeuren en hoe dat aangepakt moet worden om het uiteindelijke doel te bereiken. Stapje voor stapje bouwen we het project op en ziet u uw droom waarheid worden.

Of het nu gaat om een klein project of de volledige renovatie van een pand, wij denken met u mee. Elke fase van uw project is in handen van bekwame en ervaren vakmensen die precies weten wat ze doen. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, terwijl u toch precies weet wat er gebeurt en altijd verder kunt bijsturen waar nodig.

Als coördinator van het hele project zorgen wij niet alleen dat alles kwalitatief en met de juiste mensen en middelen gebeurt, maar houden wij ook de timing en het budget voortdurend in de gaten. Want wie wil er nu graag voor verrassingen komen te staan. Niemand toch? Daarom zorgen wij dat ook deze kant van het project volledig onder controle blijft, zodat u op twee oren kunt slapen.

De gevel van een gebouw bepaalt het uitzicht ervan en is het visitekaartje van de leef- of werkruimte die zich binnenin bevindt. Bovendien vertelt de gevel heel veel over de eigenaar. Daar zijn wij ons volledig van bewust, dus werken we heel nauw met u samen om te zorgen dat de gevel helemaal aansluit bij u en bij de functie van het gebouw. De juiste uitstraling is belangrijk, maar ook technisch gezien zorgen wij voor kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking, volgens alle normen en helemaal volgens de regels van de kunst.

Maar ook over de binnenkant moet grondig nagedacht worden. Afhankelijk van de functie van het gebouw, van de omgeving en van de mensen die het gebruiken zullen er andere eisen gesteld worden aan de binnenkant. Gaat u voor ruim, modern, zakelijk? Of eerder voor gezellig, warm, persoonlijk? Grote ruimtes of juist kleine? Veel glas of eerder houten deuren en andere warme materialen? Aan u de keuze.

Onze rol in het geheel is om te zorgen dat al uw dromen gerealiseerd worden.

Wij staan in voor de plaatsing en technische afwerking van alle elementen, de coördinatie, de opvolging van het budget en – last but not least – een uitstekende communicatie met u als klant. Dat laatste element is uiterst belangrijk, want ook in de loop van een renovatieproject moeten er vaak nog dingen aangepast worden. Maar geen nood, dat is allemaal mogelijk bij ons. Wij weten als geen ander dat het eerst en vooral úw project is: u hoort het muziekstuk in uw hoofd, wij dirigeren het orkest voor u. met de juiste instrumenten en met de juiste muzikanten.

In de praktijk komt het er dus op neer dat u één aanspreekpunt heeft die uw wensen en mogelijkheden kent, terwijl er toch een heel team specialisten voor u aan het werk is.

Een minder aangenaam aspect van een bouw- of renovatieproject is de hele administratieve rompslomp. Naast de bouwaanvraag komen er vaak nog heel wat andere dingen bij kijken, zoals het reserveren van plaats voor de werfwagens, signalisatie, aanvragen van premies, enz. Ook bij al deze minder leuke kanten van uw renovatie of nieuwbouw probeert B-Renova u met raad en daad bij te staan.

Met andere woorden, als u een gedeeltelijke of totale renovatie overweegt, is B-Renova de partner bij uitstek die u nodig heeft!

Onze renovatieprestaties

Ontdek onze diensten vernieuwing