Sanitair / sanitair installatie

  • Installatie en aanleg van pijpleidingen water- en gasdistributie.
  • Complete renovatie van uw badkamer met plaatsing van evacuaties, sanitair, kranen, toiletten, douches en badkuipen.
  • Installatie en vervanging van uw warmwaterproductie (boiler / boiler).
  • Positie en vervanging van de hydrofoor-groep.
  • Positie en vervanging van de hydrofoor-groep.
  • Installatie en vervanging van waterverzachter.

Tot uw dienst voor loodgieterswerk met een complete en professionele service.

Is uw badkamer aan renovatie toe? Zijn de leidingen verouderd, voldoet het sanitair niet meer aan uw behoeften of wilt u gewoon eens wat nieuws? B-Renova is uw ideale partner voor alle badkamerrenovaties.

We brengen heel wat tijd door in de badkamer: wassen, douchen, toiletbezoek, ons klaarmaken om de dag te beginnen of tanden poetsen om te gaan slapen… het gebeurt allemaal in de badkamer. Dat betekent ook dat het sanitair en de leidingen veel gebruikt worden en dus onderhevig zijn aan slijtage. Bovendien zijn er heel veel verschillende stijlen en kan een badkamer op duizend en een manieren ingericht worden.

Hoog tijd dus om eens te kijken wat we met uw badkamer kunnen doen. Of misschien heeft u een bestaand huis gekocht en wilt u de badkamer graag uw eigen persoonlijke touch geven.

Veel mensen hebben wel een idee wat ze graag zouden willen, maar ze weten niet precies wat de technische mogelijkheden zijn en wat er al dan niet in hun budget past. En wie gaat zorgen dat alles in orde komt? Wat met de leidingen? Hoe gebeurt de afbraak? Hoe zorg ik dat alles bij elkaar past en dat alles goed functioneert. Dit is een project dat veel complexer is dan veel mensen denken.

Daarom nemen wij heel de coördinatie voor onze rekening. Eerst en vooral kijken we met u wat uw wensen en verlangens zijn. Wilt u een bad of liever een inloopdouche? Of toch maar allebei? Een enkele wasbak of een dubbele? Een hangtoilet of een toilet op de grond? Moet er ruimte voorzien worden voor een wasmachine of een droogkast? Zijn er problemen met de leidingen? Allemaal belangrijke elementen die we meteen noteren.

Vraag een offerte

Daarna gaan we kijken wat de bestaande situatie is en bestuderen we de plannen als die aanwezig zijn. Zo krijgen we een goed idee wat er eventueel moet veranderen, welke leidingen vervangen of verlegd moeten worden en welke andere aanpassingen er moeten gebeuren.

Nu hebben we een goed overzicht van het volledige projecten en kunnen we samen met u een planning opmaken. We houden hierbij natuurlijk rekening met het feit of de woning al dan niet bewoond is, aangezien dat een grote invloed heeft op de werken.

B-Renova zorgt er daarna voor dat alle volgende stappen naadloos op elkaar aansluiten. Professionele vakmensen breken de badkamer uit waar dat nodig is en zorgen voor het afvoeren en recycleren van het materiaal volgens alle geldende regels.

Vervolgens worden alle leidingen aangepakt, zodat u zeker weet dat u niet meer geconfronteerd zal worden met lekkages of verstoppingen. Natuurlijk gebruiken we hierbij de modernste en veiligste materialen die er op de markt zijn en worden alle leidingen volgens de regels van de kunst gelegd.

Samen bekijken we welk sanitair u in uw badkamer wilt. Modern, klassiek, romantisch… het kan allemaal. Al deze toestellen en installaties worden met de grootste zorg geplaatst en aangesloten op de leidingen. Ook hier zorgen onze ervaren en bekwame plaatsers er weer voor dat alles perfect verloopt. Alles wordt afgewerkt met de aangepaste materialen, zodat u hier de komende jaren geen omkijken meer naar heeft.

Tenslotte zorgen we voor de afwerking: alle leidingen worden weggewerkt en alle aansluitingen dubbel gecontroleerd. Daarna kunnen de muren en de vloeren aangepakt worden. Ook hier volgen wij weer volledig de keuzes die u maakt in materialen en stijlen, zodat uw badkamer helemaal voldoet aan uw mooiste dromen.

In heel dit proces zorgt B-Renova voor een aantal belangrijke aspecten van de badkamerrenovatie. Eerst en vooral hechten wij heel veel belang aan een open en transparante communicatie met u als klant. Zo weet u steeds waar we mee bezig zijn en kunt u alles volgen. Als u in de loop van het proces nog dingen wilt bijsturen, bespreken we dat samen, zodat uw badkamer steeds aan uw dromen blijft beantwoorden.

Verder is de timing voor ons geen loze belofte. We houden ons zo goed mogelijk aan de planning en zorgen dat alle betrokkenen zich hier ook aan houden. Zo weet u perfect hoe lang het zal duren, in welke fase we zitten en wanneer alles achter de rug is en u kunt genieten van uw volledig gerenoveerde badkamer.

Een ander belangrijk punt is natuurlijk het budget. Hier waken we ook zorgvuldig over, want niemand komt graag halverwege de werken voor financiële verrassingen te staan…

Toch vergeten we daarbij ook het ecologische aspect niet uit het oog. Tegenwoordig is het meer dan ooit belangrijk om te zorgen dat alle leidingen goed geïsoleerd zijn zodat er zo weinig mogelijk warmteverlies is. Alle materialen moeten duurzaam zijn en het watergebruik moet zo klein mogelijk gehouden worden. B-Renova is zich daar heel sterk van bewust en werkt er dan ook samen met u aan om onze planeet leefbaar te houden voor iedereen, terwijl u toch kunt genieten van een schitterende nieuwe badkamer.

Onze prestaties op het gebied van sanitair